Saatesõnad algavaks õppeaastaks

Siiralt õnnitlen kõiki õpilasi õppeaasta alguse puhul!

Kogu kooliperega avame teile, meie kallid õpilased, Maardu Gümnaasiumi uksed ja ütleme: “Tere tulemast!”.

Me ootame teilt uudishimu, soovi õppida ja tahet osaleda meie kooli elus ja muidugi õpetajate ja lastevanemate rõõmustamist teie õnnestumiste üle.

Olgu käesolev uus õppeaasta kõigile meelelahutuslik, informatiivne, edukas ja viljakas! Ma soovin kõigile õpilastele põnevaid tunde, eredaid elamusi, häid sõpru, huvitavaid üritusi. Õpetajatele ja lastevanematele soovin tervist, tarkust, kannatlikkust, rõõmsat suhtlemist lastega ja loomingulist edu.

Tere tulemast uude õppeaastasse!

Julia Beloval

Maardu Gümnaasiumi direktor

Südamlikud õnnesovid uue õppeaasta puhul!

Kallid õpilased, ees ootab uus õppeaasta, täis võimalusi ja väljakutseid. Ärge kartke vigu, need on õppimise osa. Oluline on oma vigadest õppida ja liikuda edasi. Mäletage, et igaüks teist on unikaalne ja omab suurt potentsiaali. Ees on palju tähtsat ja huvitavat – uued võimalused, teadmised ja oskused.

Kooli ülesanded ei ole ainult hariduslikud, vaid ka psühholoogilised, sotsiaalsed ja kasvatuslikud. Kool on eelkõige elukool. See on koht, kus ei õpita mitte ainult matemaatikat, ajalugu ja kirjandust, vaid ka seda, kuidas olla vastutustundlik, hea ja tolerantne inimene.

Haridus on võti edu juurde ja seda ei saa alahinnata. See on meie tuleviku vundament. Iga samm, mida me teeme õppimise ja isikliku arengu suunas, toob meid lähemale meie eesmärkide saavutamisele ja unistuste täitmumisele. Me elame maailmas, kus teadmised ja oskused muutuvad ja arenevad pidevalt. Seetõttu on oluline olla valmis pidevaks õppimiseks ja enesearenduseks. Haridus on protsess, mis kestab terve elu.

Me usume teisse ja meie eesmärk on aidata teil avastada oma potentsiaali. Töötame sel õppeaastal koos, püüdleme edu poole ja areneme mitte ainult akadeemiliselt, vaid ka isiksustena.

Lugupeetud vanemad, olete meie olulised partnerid hariduses. Teie toetus ja huvi oma laste õppimise vastu võivad olla võtmeks nende edu saavutamiseks. Toetage oma lapsi ja ärge unustage koostööd õpetajatega. Ainult tihedas koostöös õpetaja-õpilane-vanem on võimalik ületada raskusi ja saavutada edu.

Meie koolis on haritud ja väga head õpetajad, kes on alati valmis abistama ja toetama. Head tervist, kannatlikkust, õpilastega üksteisemõistmist ja inspiratsiooni teile, lugupeetud õpetajad!

Erilist tähelepanu on väärt esimese klassi õpilased, kes alles alustavad pikka kooliteed. Nende jaoks tuleb täitsa uus ja põnev eluperiood – veel tundmatu ja saladusi täis teadmiste maailm. Tere tulemast kooli! Loodame väga, et huvi uute teadmiste vastu ei kao ning te tulete kooli iga päev rõõmuga ja sooviga õppida midagi uut. Edukat õppimist ja suurepäraseid hindeid, tõelisi sõpru, lõbusat ja sündmusterohket elu!

Üheksandike jaoks algab nende viimane aasta meie koolis. Olgu see aasta täis huvitavaid avastusi, sündmusi, edu ja rõõmu! Las viimane kooliaasta muutub unustamatuks! Uskuge endasse ja oma võimetesse samamoodi nagu meie usume teisse!

Soovin kõigile edukat õppeaastat, põnevaid avastusi ja eredaid emotsioone!

Veronika Pirk

Maardu Põhikooli direktor

Head uut kooliaastat, koolipere!

Kallavere Keskkoolis on täie hooga käima läinud uus õppeaasta. Mul on suur rõõm tervitada tagasi koolimajas kõiki meie “vanu” õpilasi ja õpetajaid, aga ka kõiki uusi tulijaid!

Meie koolis on sel õppeaastal toimunud palju muutusi – õpilaste arv on ületanud 300 piiri, ka töötajate ridades on toimunud mitmeid liikumisi. Esimestes klassides alustas õpinguid 49 uut õpilast ning 10. klassis 18 uut õpilast, kokku lisandus gümnaasiumisse 23 uut gümnasisti. Meie armas roosa koolimaja sai endale sel suvel toimunud ehitustööde käigus peamaja I ja II korrusel mitmeid uue ilmega ruume, tugikeskus laienes ning koolimaja kantselei koos õpetajate toaga said uued asukohad, ka e-gümnaasium sai endale suurema ruumi. Koolimajja “tekkis” juurde ka 2 uut klassiruumi, selle arvelt, et kaotasime ära statsionaarse arvutiklassi ning asendasime selle mobiilse sülearvutite klassiga – nendega saab teha igast klassiruumist arvutiklassi! Samuti mängisime veidi ringi meie raamatukogu kasutusala, endisest lugemissaalist on nüüd saanud ajaloo ja ühiskonnaõpetuse klassiruum.

1. oktoobrist alustab meie koolis tööd uus direktor, ootame teda suure põnevusega, et näha ja kuulda, millised saavad olema Tema eestvedamisel Kallavere Keskkooli järgmised arengusuunad. Loodetavasti säilivad kõik senised edukad arengusuunad, kuid liigume koos kiiremini, kõrgemale ja kaugemale – uute sihtide täitumise poole.

Kirjulehelist sügist ja edukaid õpinguid kõigile!

Mariin Virolainen

Kallavere Keskkooli õppejuht, direktori KT