Maardu Gümnaasium pälvis Euroopa innovaatilise õpetamise auhinna

Maardu Gümnaasium pälvis tänavu Euroopa Komisjoni maineka Euroopa innovaatilise õpetamise auhinna tänu oma silmapaistvale Erasmus+ projektile „Õppeainete lõimimise võimalused vastavalt õpilaste individuaalsusele“.

Maardu linnapea Aurika Sin-Kerra sõnul on tegemist märkimisväärse saavutusega haridusmaastikul. „Maardu Gümnaasium on tõestanud, et uuenduslik ja õpilaskeskne õppele lähenemine võib viia suurepäraste tulemusteni. Kool on edukalt integreerinud rahvusvahelise koostöö võimalused oma igapäevasesse õpetamisse, mis on märkimisväärselt rikastanud kogu õppeprotsessi,” sõnas linnapea. „Soovime palju õnne Maardu Gümnaasiumi perele ja loodame, et see auhind inspireerib jätkuvalt uuendusmeelseteks ja innovaatilisteks projektideks ka tulevikus,” lisas Sin-Kerra.

Maardu Gümnaasiumi projekti eesmärk oli lõimida õppeained vastavalt õpilaste individuaalsetele vajadustele, rakendades innovaatilisi õpetamismeetodeid ja loovust toetavaid lahendusi. Tänu projektile on tõusnud nii õpilaste tulemused kui ka motivatsioon. Rahvusvahelised koostööprojektid on andnud õpetajatele võimaluse saada uusi teadmisi ja praktikaid, mis on aidanud kaasa kooli üldisele arengule.

Koos Maardu Gümnaasiumiga tunnustati ka Tartu Ülikooli Erasmus+ projekti magistriõppe arendamisel.

Nende saavutuste keskmes on õppeasutuste pühendumus õpetamise kvaliteedi tõstmisele ja rahvusvahelise koostöö arendamisele. Euroopa innovaatilise õpetamise auhind tunnustab koolide ja õpetajate jõupingutusi, mis aitavad kaasaegse hariduse edendamisele ning õpilaste tulevikuks vajalike oskuste kujundamisele kaasa.

Loe rohkem siit: „Kaks Eesti kooli pälvisid Euroopa innovaatilise õpetamise auhinna” https://eeagentuur.ee/kaks-eesti-erasmus-projekti-palvisid-euroopa-innovaatilise-opetamise-auhinna/