Planeeringute info

Haigla tn 4a kinnistu ja lähiala detailplaneeringu algatamisettepaneku lahendusskeemi väljavõte

Kehtestatud ja menetluses olevate detailplaneeringutega on võimalik tutvuda Maardu linna kodulehel: https://maardu.kovtp.ee/detailplaneeringud või vastuvõtuaegadel (E 15.30-17.00, N 9.00-13.00) Maardu Linnavalitsuse planeerimis- ja majandusosakonnas, Kallasmaa tn 1, Maardu; linnavalitsus@maardu.ee; 6060729, 6060731.

Haigla tn 4a kinnistu ja lähiala detailplaneeringu algatamine ning lähteseisukohtade kinnitamine

Haigla tn 4a kinnistu ja lähiala detailplaneering algatati Maardu Linnavalitsuse 18.06.2024 korraldusega nr 353. Detailplaneeringu koostamise eesmärk on krundi hoonestusala määramine; äri- ja tootmishoonete ehitusõiguse ulatuse määramine; detailplaneeringu kohustuslike hoonete ja rajatiste toimimiseks vajalike ehitiste, sealhulgas tehnovõrkude ja -rajatiste ning avalikule teele juurdepääsuteede võimaliku asukoha määramine; ehitiste ehituslike, arhitektuuriliste ja kujunduslike tingimuste määramine; liikluskorralduse põhimõtete määramine ning haljastuse ja heakorrastuse põhimõtete määramine. Planeeringuala suurus on ligikaudu 0,3 ha.

Detailplaneeringu algatamisettepaneku kohaselt soovitakse ette näha ehitusõigus äri- ja tootmishoonetele toidulisandite ja kosmeetikatoodete tootmiseks. Täpsed hoonestusmahud ja lahendus selgub detailplaneeringu koostamise käigus.

Täiendavate uuringute koostamise vajadus selgub detailplaneeringu koostamise käigus. Detailplaneeringu algatamise korraldusega on võimalik tutvuda Maardu linna kodulehel: https://maardu.ee/haigla-tn-4a-kinnistu-ja-lahiala-detailplaneering.

Saha-Loo tee 5 ja Saha-Loo tee 5a kinnistute ning lähiala detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalik väljapanek

Saha-Loo tee 5 ja Saha-Loo tee 5a kinnistute ning lähiala detailplaneering algatati Maardu Linnavalitsuse 20.09.2022 korraldusega nr 533. Detailplaneeringu koostamise eesmärk on määrata kinnistutele ehitusõigus ja hoonestustingimused tootmis- ja laohoonete ning büroohoone(te) rajamiseks; lahendada juurdepääsude, parkimise, haljastuse ja servituutide seadmise küsimused. Planeeringuala suurus on ligikaudu 0,99 ha.

Detailplaneeringuga kavandatakse Pos nr 1 krundile kuni kaks kahe maapealse korrusega ning suurima lubatud kõrgusega kuni 16 meetrit lao ja/või tootmishoonet maksimaalse ehitisealuse pinnaga kuni 2676 m2. Pos nr 2 krundile on kavandatud kuni kaks kahe maapealse korrusega ning suurima lubatud kõrgusega kuni 16 meetrit äri ja/või lao/tootmishoonet maksimaalse ehitisealuse pinnaga kuni 2290 m2. Krundi haljastuse minimaalne osakaal peab olema vähemalt 20%.

Maardu Linnavalitsus võttis Saha-Loo tee 5 ja Saha-Loo tee 5a kinnistute ning lähiala detailplaneeringu vastu 04.07.2024 korraldusega nr 393. Detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 26.07.2024 kuni 09.08.2024. Avaliku väljapaneku ajal on kõigil võimalik esitada detailplaneeringu osas oma seisukoht linnavalitsus@maardu.ee või posti teel: Maardu Linnavalitsus, planeerimis- ja majandusosakond, Kallasmaa tn 1, 74111, Maardu. Avalik arutelu toimub 14.08.2024 kell 16.00 Maardu Linnavalitsuse suures saalis.

Detailplaneeringuga on võimalik tutvuda Maardu linna kodulehel: https://maardu.ee/sahaloo või vastuvõtuaegadel Maardu Linnavalitsuse planeerimis- ja majandusosakonnas.

Vana-Narva mnt 18 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu algatamine ning lähteseisukohtade kinnitamine

Vana-Narva mnt 18 kinnistu ja lähiala detailplaneering algatati Maardu Linnavalitsuse 10.07.2024 korraldusega nr 401. Detailplaneeringu koostamise eesmärk on krundi hoonestusala määramine; äri- ja tootmishoonete, sh tankla, ehitusõiguse ulatuse määramine; detailplaneeringu kohustuslike hoonete ja rajatiste toimimiseks vajalike ehitiste, sealhulgas tehnovõrkude ja -rajatiste ning avalikule teele juurdepääsuteede võimaliku asukoha määramine; ehitiste ehituslike, arhitektuuriliste ja kujunduslike tingimuste määramine; liikluskorralduse põhimõtete määramine ning haljastuse ja heakorrastuse põhimõtete määramine. Planeeringuala suurus on ligikaudu 2,8 ha.

Detailplaneeringu algatamisettepaneku kohaselt soovitakse ette näha ehitusõigus tankla püstitamiseks ning äri- ja tootmishoonetele. Täpsed hoonestusmahud ja lahendus selgub detailplaneeringu koostamise käigus.

Täiendavate uuringute koostamise vajadus selgub detailplaneeringu koostamise käigus. Detailplaneeringu algatamise korraldusega on võimalik tutvuda Maardu linna kodulehel: https://maardu.ee/menetluses-detailplaneeringud.