Maardus peeti poksiturniir A. S. Baranovi mälestuseks

4. mail toimusid Maardu linnas traditsioonilise rahvusvahelise A.S. Baranovi mälestusele pühendatud poksiturniiri finaalmatšid. Rahvusvaheline turniir Maardu Cup toimus meie linnas XLIV korda.

Maardu poksijad saavutasid meeskondliku esikoha, teise koha saavutas Gruusia (Batumi) ja kolmanda koha Läti meeskond. Kokku osales turniiril 140 tugevat poksijat Eestist, Leedust, Lätist, Soomest, Gruusiast ja Ukrainast.

Klubist Olümp Maardu Kalev võttis turniirist osa üle 30 poksija erinevas vanuseastmes. Võistluste lõpupäeva avasid seitsmeaastased Maardu tüdrukud, kes näitasid kaugeltki mitte lastepoksi. Tulemuseks oli võitluslik viik (Alissa Nazarenko ja Alissa Jakimenko).

Eliidi seas tunnistati parimaks poksijaks meeskonna kapten Makar Vdovitšenko. Kooliõpilastest tuli parimaks poksijaks Matvei Šumjakov, kes valmistub tänavu eelseisvaks EM-iks.

Turniiri aukülalisteks olid Eesti poksija Andrei Kärsten, kes on professionaalide WBU Euroopa meister, aga ka olümpiavõitja Dan Poznjaki lesk ja tütar Leedust. Teenelise treeneri Aleksander Baranovi lesk Tatjana Baranova on meiega olnud juba 44 aastat.

Suur tänu kõigile, kes toetasid meid meie riigi tugevaima rahvusvahelise turniiri läbiviimisel.