Kutsume festivalile Maardu*F*Eestis!

Juba seitsmendat korda avab meie muusikafestival-konkurss Maardu*F*Eestis oma uksed külalistele, pealtvaatajatele ja osalejatele. Konkurss toimub 8. juulil kell 11:00 Maardu Vaba Aja Keskuses. Kutsume oma kalleid pealtvaatajaid samal päeval kell 18:00 pidulikule galakontserdile. Nagu ikka, pakume lisaks imelisele muusikale ka kostitust.

Tundub nagu oleks meie esimene festival toimunud alles üsna hiljuti, kuid sel aastal korraldame seda juba seitsmendat korda. Aastate jooksul on Maardu*F*Eestis meile, korraldajatele, ja kõigile sellel osalejatele väga armsaks saanud. Mõned osalejad tulid meie juurde päris väikestena ja aastate möödudes kasvasid and festivalil esinedes meie silme all suureks.

Esimestel festivaliaastatel tuli meile külla päris palju osalejaid teistest riikidest, mis aitas kaasa festivali meeleolukale õhkkonnale. Me ei ole unustanud ühtegi oma osalejat ja hoiame endiselt sidet laureaatidega – paljudest on nüüdseks saanud kogenud esinejad. Tore on tõdeda, et meie konkursist on saanud suurepärane loominguline start algajatele artistidele, sest andekate laste konkurss on omamoodi oluline loominguline etapp. Täiskasvanud esinejatele on see aga suurepärane loominguline kogemus.

Maardulastele on meie festival-konkurss alati olnud täiesti tasuta, sest linn on pakkunud ja pakub jätkuvalt oma elanikele abi ja tuge. Sümboolne registreerimistasu võimaldab konkursil piiranguteta osaleda. Eelmisel aastal oli väga palju osalejaid just Maardust. See viitab sellele, et Maardu linna elanikel on loomingulist potentsiaali ja nad püüavad seda arendada.

Kutsume koostööle sponsoreid ja partnereid. Ootame neid, kes võiksid premeerida väärilisi osalejaid meenete ja väikeste kingitustega. Omalt poolt pakume teile platvormi reklaamiks ja väikemüügiks oma toodete tutvustamise eesmärgil.

Meie jätkuv traditsioon kostitada tordiga kõiki, kes esinevad või algajaid artiste toetavad – on ka seekord ürituse pidulikuks osaks.

Festival-konkurss Maardu*F*Eestis toimub Maardu linna päeva raames ning me oleme uhked, et festivalil esinejad saavad võimaluse esineda linnapeo pealaval. Festivali laureaatide, külaliste ja žüriiliikmete etteastetest koosnev muusikaline plokk on mitmekesine ja vaatajale alati huvitav. Mis puudutab professionaalset žüriid – need on artistid, õpetajad ja loomeinimesed.

Festival-konkursi Maardu*F*Eestis korraldajad  Terek MTÜ ja Jagory MTÜ kutsuvad maardulasi meie loomefestivalist osa saama.

Aljona Znojeva

Festivali Maardu*F*Eestis korraldaja